Feitenoverzicht Andijk in 2017

Feitenoverzicht Andijk in 2017
Een pagina van het feitenoverzicht Andijk 2017

De kernraden zijn – in samenwerking met bewoners en met de gemeente Medemblik – bezig met het opstellen van de kernvisies. Deze kernvisies zijn gericht op het verbeteren van het wonen en leven binnen de kern.

Om ook de ervaringen en ideeën van bewoners mee te nemen is een vragenlijst uitgezet in alle kernen van Medemblik. In deze feitenoverzicht (factsheet) worden de resultaten Andijk beschreven.

In Andijk zijn 565 bewoners uitgenodigd om de vragenlijst (schriftelijk of online) in te vullen. Van hen hebben 182 meegedaan aan het onderzoek.* Dit is een respons van 32 procent en voldoende om betrouwbare uitspraken te kunnen doen. Daarnaast zijn de resultaten gewogen op leeftijd en geslacht om onder- en oververtegenwoordiging op basis van deze kenmerken te voorkomen.

Het geeft een goed beeld van wat de meningen zijn. De kernvraag is, gelden die meningen nu ook nog? Ook dat gaan we onderzoeken aan de hand van (deel)enquête(s).

Lees hier het complete feitenoverzicht van Andijk (PDF-bestand **)

* Voor een aantal vragen is de respons opgehoogd met 90 respondenten van het CEO in de gemeente Medemblik.
** Om een PDF-bestand te kunnen lezen moet je beschikken over een PDF-reader (lezer). Dat is een gratis programma van Adobe, je kunt dit programma hier downloaden. Het programma installeert zichzelf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *