Praat mee over de toekomst van Andijk

Woensdag 29 januari 2020 starten we met een eerste bijeenkomst in het kader van de Kernvisie Andijk 2020 (KVA20). Dit wordt gehouden in Dorpshuis Centrum aan de Sportlaan 1. Aanvang 20:00 uur. De koffie staat dan klaar!  Wij streven er naar dat de bijeenkomst om 22:00 uur eindigt.

Ben jij geïnteresseerd in de toekomst van je dorp kom dan deze avond naar het dorpshuis! Wil je ook hieraan meewerken bekijk dan dit bericht wat we eerder plaatsten.

Informatie: mail naar dorpsraadandijk@gmail.com

De Kernvisie Andijk 2020 wordt uitgevoerd onder de verantwoordelijkheid van de Dorpsraad Andijk en komt tot stand in samenwerking met de inwoners van Andijk. Het gaat ongeveer een jaar duren voordat er een kernvisie op tafel ligt, Via deze website word je op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en vind je er oproepen en alle relevante informatie over de kernvisie van Andijk. We raden je dan ook aan deze site regelmatige te bezoeken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *