Tussenstand Enquête Veiligheid: ergernissen

Hoewel de Enquête Veiligheid nog maar net online is gezet en tot eind februari duurt blijkt dat er veel ergernissen zijn. Om een idee te geven heeft KVA20 dit middels een ‘Tussenstand’ voor een deel in beeld gebracht via een kaart dat na afloop van de enquête ook te raadplegen is.

Men kan namelijk in de enquête aangeven wat voor ergernissen men heeft en waar dit zich voordoet. Het is wel belangrijk dat men erbij schrijft om welke straat of locatie het gaat! Ergernissen bepalen in zekere mate de leefbaarheid en tevredenheidsgevoel van inwoners. Daarom wil KVA20 dit in kaart brengen.

Anoniem

De enquêtes zijn anoniem en worden ook als zodanig verwerkt. De gegevens uit de enquêtes worden per straat, weg, laan of locatie weergegeven maar hoeven niet per se afkomstig te zijn van de bewoners van de straat. Andijkers die iets melden kunnen elders op het dorp wonen dan waar de ergernis zich voordoet.

Nog geen enquête ingevuld, doe dit alsnog, kijk HIER! Als inwoner van Andijk wil je tenslotte plezierig wonen! En dat kan door de ergernissen in kaart te brengen (het te benoemen) en mogelijkheden te vinden om daar een eind aan te maken!

2 antwoorden op “Tussenstand Enquête Veiligheid: ergernissen”

  1. Bij de vuurwerk vraag. Vind ik dat iedereen gewoon met oud en nieuw vuurwerk mag afsteken maar denk om de mensen en dieren om je heen.

    1. Dankjewel voor het invullen van de enquête en voor je reactie. We zullen je reactie onder algemene titel verwerken in de enquête.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *