Enquête “Veiligheid in Andijk” afgesloten

Om te zien wat het bereik is van de enquête hebben we een kaartje gemaakt waarop de straatnamen worden genoemd vanwaar de stuurgroep een of meerdere reactie heeft ontvangen. Even voor alle duidelijkheid: de positie van de pictogram is niet het exacte punt van een huisadres, maar alleen ter aanduiding van een straatnaam, meer niet! Lange straten zijn - vanwege de leesbaarheid - meerdere keren aangeduid met een pictogram

De enquête “Veiligheid in Andijk” is afgesloten en nu is het aan de stuurgroep de informatie te verwerken tot een visiebeeld voor de komende 10 jaar. Alle papieren enquêtes zijn voor 99% weer ingenomen en geregistreerd onder leiding van Kelly Groot. In de loop van de week verwachten we alle enquêtes binnen te hebben. Daarom kunnen we nu nog niet melden wat het aantal enquêtes is dat is ingeleverd.

Heb jij nog een enquête thuisliggen, deponeer ‘m dan vandaag nog in de brievenbus van de Dorpsraad Andijk aan de Witte Valkstraat 12

Bereik

Om te zien wat het bereik is van de enquête hebben we een kaartje gemaakt waarop de straatnamen worden genoemd vanwaar de stuurgroep een of meerdere reactie heeft ontvangen. Even voor alle duidelijkheid: de positie van de pictogram is niet het exacte punt van een huisadres, maar alleen ter aanduiding van een straatnaam, meer niet! Lange straten zijn – vanwege de leesbaarheid – meerdere keren aangeduid met een pictogram

Harry Woker van de Stuurgroep maakt een overzichtskaart aan waarop straks kan worden bekeken welke problemen er spelen in een wijk, buurt of straat.
Uiteraard worden alle gegevens anoniem verwerkt. Andijkers die hebben aangegeven nadere informatie te willen ontvangen over een bepaald onderwerp krijgen binnenkort bericht.

Wonen in Andijk

De Stuurgroep Kernvisie Andijk wil iedereen bedanken voor de medewerking aan dit onderzoek en spreekt de hoop uit dat iedereen weer wil meedoen aan de enquête later in de maand maart over “Wonen in Andijk”. Voor een deel gaat dit over wonen, maar ook over voorzieningen.

Toegankelijkheid

Mensen met een beperking kunnen ook nog meedoen aan een onderzoek over toegankelijkheid van openbare gelegenheden en ruimte.

Stuurgroep Kernvisie Andijk
Dorpsraad Andijk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *