Waarom wij foto’s maken in Andijk

Corina Sas maakt de meeste foto’s voor de Kernvisie Andijk – Foto Jenny Broos

“Een foto zegt meer dan 1.000 woorden”, is een gezegde die ook van toepassing is op de Kernvisie Andijk 2020-2030. Met foto’s brengen we in beeld wat er bedoeld wordt als er een bepaald onderwerp wordt onderzocht door de stuurgroep.

Maar we maken ook foto’s om de uiteindelijke presentatie van het onderzoek, dé kernvisie, te voorzien van mooie foto’s van het dorp. De foto’s worden ook thematisch gebruikt, zoals bij ‘Wonen in Andijk’ en later het onderzoek naar bijvoorbeeld ‘Verkeersveiligheid in Andijk’.

Kortom, als je een geel autootje ziet dan is Corina Sas die met haar camera op pad gaat om foto’s te maken voor de Kernvisie Andijk 2020-2030!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *